Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996
Sayın Casper Merhaba.
Sıcağa dayanacak meyve eldesinden bahsetmiştim. Çözümü için formülündeki Ca miktarını artırmak gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca bitkisel bir ürünü çileklerin üzerine püskürtülerek dayanım süresini artılabileceği ile ilgili çalışmalar daha devam ediyor.
Tat olarak çileklerimizde sorun yok ama ben daha fazla lezzetli olmasını istiyorum. Lezzet için özellikle formülasyondaki fosfor miktarı çok önemli. Ben solucan gübresinin ayrı bir lezzet katacağını düşünüyorum. Selamlar...
|
sayın vetman996 çalışmalarınızı ilgi ile izliyorum bu sene balkonda bende topraksız domates denemesi yapıyorum. Lezzet arttırmak için hattim olmayarak nacizane size yarasa gübresini tavsiye ediyorum bir deneyin bence lezzet görüntü irilik ve raf ömrünü uzatıyor artık türkiyede sıvı ve katısı yapılıyor ben turkuvaz yarasa gübresi firmasından temin ettim tavsiye ederim saygılar