Artık riks

alacağız, ne yapalım. Seferimin tarihi belli değil, o yüzden bu yaz dedim, yapabilir miyim yapamaz mıyım onu da bilemiyorum ama şu an 5 yıllık kalkınma planlarım içinde var bir takım seferler

, anladınız siz onu

Tömürcek, evladım her zamanki gibi esrarengiz bir biçimde anlatmışsın, zor anladım - ya da yarım anladım

Kökten çıkan çimli yavrular - bunu tahayyül edemedim pek ama anladımsı

Artık seferim esnasında - o da cesaret edebilirsem - artık yaprak mı yoksa dal mı denk gelecek bilemiyorum.
Dağçiçeğiciğim, her zamanki gibi muhteşem başarılı bir deneysel, sürrealist ve dadaistsin gördüğüm kadarıyla

Turp hiç aklıma gelmezdi, direkt bütün olarak mı gömdün toprağa? Sadece o yeşil sap kısmını mı kesip koydun? Biz de bir ara havuçla öyle birşeyler yapmıştık.
Bambu konusunda da tebrik ediyorum. O da hiç saksıda aklıma gelmezdi, ne güzel yapmışsın. Bizim de vardı bir ara ama suda dura dura mı artık niye bilmiyorum "adios amigos" diyerek veda ettiler. O minik uğurböceklerine de bayıldım, çok tatlılar. Bu arada yosun bulduğun için şanslısın, onu minyatür bahçe ve kusamonoda kullanabilirsin. Sen yavaştan bonsaiye doğru geçiş yapıyorsun bence. Yakışır arkadaşıma. Koniçiva Miyazagi usta.
Fitonyanın kavanoz bahçede kullanıldığını görmüştüm, hemen onu da eklemiş olayım. Ceylanlar çok şeker. Itırın ne renk açıyor?