View Single Post
Eski 27-05-2013, 03:01   #6470
Gülbahçe
Ağaçsever

Gülbahçe's Avatar

Giriş Tarihi: 15-05-2013
Güler Hanım, merhaba. Nasıl başlayıp, neler yazacağımı hiç bilmiyorum. Sanki sizi tanıyormuşum gibi yakınlık hissedip yazarsam ve saygısızlık etmiş olursam şimdiden özür dilerim. Umarım yazdıklarımla sizi sıkmam. Siteye geç üye olmuşum diye bir çok sebepten dolayı üzülüyordum ama sizin bahçenizi görünce en büyük üzüntüm bu oldu. Şimdiye kadar mahrum kaldığıma çok çok üzüldüm. 219 sayfa olunca hepsini inceleyemedim şimdilik ama en kısa zamanda tek tek bakacağım tüm fotoğraflara. Ne kadar şanslısınız! Ne kadar emek vermişsiniz, ne kadar güzelleştirmişsiniz! Ancak olur da ölünce cennete gidersem görebileceğim, yaşayabileceğim bir yerdi böyle bir bahçe benim için.

İnanın bunları yazarken ağlıyorum.Neden mi? açıklaması zor. Ben çiçekleri o kadar çok seviyorum ki eşime vasiyetimdir; "ölürsem mezarımın üstü her daim çiçekli olsun, gerekirse bunun için bir görevli bul." derim. Eşim çiçeklerle ilgilenmeyi ben kadar sevmez de ondan görevli.. Öldükten sonra ne yapacaksam o çiçekleri değil mi? Ama nedendir bilinmez bu dünyada sanki hiç istediğim kadar çiçeğe doyamayacakmışım gibi hissediyorum. Vasiyet için belki erken diyeceksiniz, daha 24 yaşındayım ama bitmek bilmeyen sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum. Buna da şükür diyeyim, Allah daha beterinden saklasın. Hastanede kalırken uzak kaldım balkonumdan, çiçeklerimden. Hastane ortamı, kokusu, serumlar, iğneler.. Düşününce bile midem bulanıyor. Hastaneden çıksam, balkonumda çiçeklerimle vakit geçirsem zaten iyileşirim ben, tüm bunlara gerek yok ki diyordum ama öyle olmadı sanırım.. Her şeyin tekrarlamasından korkuyorum. İyileştirmedi belki ama ben yine de balkonumdaki çiçeklerim, güllerim ne kadar güzel diye sevinirdim, sizin bahçenizden sonra fotoğraf koymaya hiç cesaret edemeyeceğimi fark ettim. Sizinle aynı forumda olmak büyük bir şans ama benim için. Tecrübelerinizden faydalanabilirsem ve minicik de olsa balkonumu daha da güzelleştirebilirsem ne mutlu bana! Çiçek seviyorum dedim ama bilgim o kadar az ki

Böyle bir bahçeyi görünce sizin adınıza ne kadar sevindim bilemezsiniz, aynı zamanda yerinizde olabilmeyi de çok isterdim. Ama umut oldunuz benim için. Böyle güzel bahçeleri hep televizyonlarda görürdüm ve bahçıvanların baktığı çok paralar harcanan bahçeler olurdu. Ama gördüğüm kadarıyla bunların hepsi sizin kendi el emeğiniz. Demek ki dedim imkansız değilmiş.

Neyse başınızı çok ağrıttım sanırım. Uykum kaçtı internette hastalığımla ilgili araştırma yapayım derken bi anda sayfanıza dalıp gitmişim. Karışık duygular, düşünceler içinde saçmaladıysam affola. Tekrar tebrik etmek istiyorum sizi bu bahçeye verdiğiniz emek için. Ve teşekkür ediyorum böyle bir bahçeyi görmemi sağladığınız için..

Gülbahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön