View Single Post
Eski 25-05-2013, 18:30   #197
dağçiçeği
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Cymbelina 'cım tarif için çok sağol. Şu an için senin bahsettiğin malzemeleri bulmam zor. Kuru kekiğim var ama önce bu tarifi bir deneyeyim olmazsa onu da denerim. Zaten bu gün yaşadıklarım komedi yok yok kabustu.
Dediğim tarifi süzgeçten süzüp oda parfümü şişesine ( hazırlıksız yakaladı bu böcekler beni ) doldurup ilaçlamaya başlayayım dedim. İki fısfıs tan sonra tıkandı. İçinde gözle görülür toz falan da yoktu. Tekrar bu suyu bezden süzerek doldurdum şişeye. Ama önce şişenin bütün aksamını sökmem gerekti. kızgınlıkla çekiştirirken kırdım sandım ama kırılmadı iyi ki. Neyse tekrar iki fısfıs gene tıkandı. Böyle kaç kere uğraştım bilmiyorum. Nasıl olduysa en sonunda açıldı spreyin tıkanıklığı. Kalanşoe larıma gülüme bir güzel fısfıs yaptım. Bu olayı yaparken hiç genzimin yanacağı ve hapşuruk krızine gireceğimi tahmin etmemiştim. Öksüre tıksıra ilaçlamayı bitirdim. Başka yapmam gerekenler de vardı aslında onlar için gölge zamanı bekliyordum. Güler hanımın bahçesine girince yolu kaybettim. Saat bu saat oldu. Artık daha sonra hallederim.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön