Ben de geçen gün gene ev yapımı ilaçlar sayfasını artık 85. kez

hatmettim, aklımda kalanı hemen söyleyeyim: 1 ölçü taze adaçayı veya taze kekik, 2 ölçü sıcak su. Birkaç saat bekletip süzülüp sonrasında fısfıs. Yakında fısfıs uzmanı olacağım bu gidişle. Tazesini bulamam ama kurusu ile denemeyi düşünüyorum, kuru olacağı için kaynar su kullanayım diyorum. Balkonda beyaz sinek gördüm, evdeydi kışın, balkona gitmişler

. Bir yandan da korkuyor insan, yaprakları veya çiçeği yakar mıyım fısfısla diye. Sen de kendi formülünün neticesini yazar mısın yapınca?
Yıldız tohumları resmi için de teşekkür ederim

Birazcık zinya tohumlarına benzettim ben. Ranamiraçcığım, ben evcil geyiğine laf ettim biraz diye tedirgin olmadım değil, kırılır mı gibisinden, hepiniz çok tatlısınız, biz olayı kapalı meclis oturumunda

istişare edelim bir ara
Dağçiçekiciğim, o sarı çiçekli olan kaktüsün adı ne? Doğal sarışın olarak biz Türk kadınlarına fazla nispet yapıyor

Kaktüs değil sukulent ise de şaşırmam, kim kaktüs kim sukulent belli değil onların o geniş familyasında
Hmm, mesajımı bir daha okudum, tarif eksik olmuş: Ölçüler doğru ama sıcak suya katıldıktan sonra (taze adaçayı- kekik için) blenderdan geçirilip 1 gece bekletilip süzülecekmiş. En son 1/4 oranında sıvı sabun katılıyormuş.