Hoşgeldiniz
feriha hanım.. Kazayağı saksımı kışı içerde geçirsin diye eve almıştım ama pek memnun olmadı galiba, şekilsizce uzadı, sağlıksız görünüyor, çiçeklenme olmadı. Motive ettiniz yorumunuzla, uğradığınız için teşekkür ediyorum, en kısa zamanda görüşebilmek dileğiyle, sevgiler, selamlar..
Ahh sevgili
gilan, yine aynı şeyi düşünmüşüz, altuni taflanlar konusunda ben de tereddütteydim.. belki anımsarsınız daha evvel elektrik direği dibindeydiler, arka girişe almıştım. Şimdi de diyorum ki budanmış çamın etrafına mı çevrelesem? Kavisi genişletme aşamasında aklımda olacak..
Çok zarifsiniz sevgili
dağçiçeği, sıcacık mesajınız ve motive edici sözleriniz için teşekkür ederim, sevgiler, selamlar..
Sevgili
SDurul, gallarımı Benol hanım göndermişti evet doğru anımsıyorsunuz. Üzerlerini ağaç kabuğu ve hayvan gübresiyle örtmüştüm kışı bahçede geçirdiler, yaprakları erimiş gibi olmuştu ama baharın gelmesiyle toparlandılar ve iri soğanlarımdan biri süpriz yapıp çiçek verdi çok şükür.. Siz de bahçenize ekin dilerseniz, benimkiler büyüdüğü vakit seve seve paylaşabilirim, güzel temennileriniz için teşekkürler, sevgiler..
Hoşgeldiniz sayın
kamelyavadisi, beğenmeniz mutlu etti, onere oldum. Ne iyi ettinizde uğradınız teşekkür ederim, saygılar, hürmetler..
Sevgili
alcen ablacığım, sizleri örnek aldım, bir şeyler yapmaya çalıştım ve oldu sanırım.. Beğenmen mutlu etti, sağ ol, var ol..
Hoşgeldiniz sevgili
Aysel Yavuz, begonyalarım çiçeklendiği vakit tekrar görüşebilmek dileğiyle, uğradığınız için teşekkür ederim, sevgiler..
Yetiştirdikleriniz ne güzel büyümüş sevgili
s-bilge, ben bir şeyleri eksik yaptım ama ne? Şaşırttıktan sonra pek bir yavaşladı gelişmeleri, elimde bir kaç tohum daha var tekrar deneyeceğim, cesaret verdiniz teşekkür ederim..
Çok haklısınız sevgili
gokcegokce, bire bin veriyor emeklerimiz, yanarım yanarım da bunca yılımı niye boş geçirmişim ona yanarım, bir haber yaşayıp gidiyormuşum hayatın güzelliklerinden. Kot saksının içinde bir saksı daha var. İki yoğurt kovasını ortak kullandım. Kotla kapladığım dekoratif kısım suya temas ettikçe bozulmasın diye içini bir parça çakılla doldurup bir kova daha oturttum üzerine ve drenaj deliklerini içindekine açtım aklınızda bulunsun..
Not: Fazla sayıda smile kullandınız uyarısı nedeniyle hepsini sildim, bir önceki mesajım kaynadı gitti arada, yeniden yazdım hepsini..