View Single Post
Eski 24-05-2013, 19:41   #318
koopuye06
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 24-05-2013
sayın form takipçileri ben bu kooparatifin üyesiyim burada yazılan konular hakkında uzun bir araştırma sonucu topladıgım bilgileri sizlerle paylaşmak istedim bu bilgileri herkez kolayca benim gibi ulaşabilir.sagdan soldan kulaktan duyma şeyleri yazmışlar bügüne kadar ama bir isbatını bulup koyan yok. madem bu kadar delil var elinde sayın demirilhan neden büğüne kadar kanıtlayıp savcılıga vermedin eger bu söylediklerin dogru olsaydı sende bunu ıspatlasaydın kooparatif yöneticileri her gittigimde kooparatifte olmazlardı.bu kadar komik duruma düşmeyin yapılan bir iş var devlete ve millete yararı olacak ama bu işin içinde yer alamadım diye karalamalar yapıyorsunuz ıspatınız yok avukat dedigin elinde belgeleri olur belgeleri sunar form sitesi adalet sarayı degil adalet sarayı nerede onu size göstermişler kooparatif yöneticileri hakkınızda avukatlık barosuna ve cumhuriyet başsavcılıgına baş vurulmuş meslekten olacaksınız buna şimdiden üzüldüm.lütfen meyve veren agacı taşlamıyalım kanser etmeyin milleti kansere ilaç bulmak zor ilhan bey

koopuye06 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön