View Single Post
Eski 24-05-2013, 15:51   #71
ladikli
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-08-2012
Şehir: SAMSUN
Mesajlar: 242
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Altaycevizi Mesajı Göster
Sn.Ladikli
Şirketimiz ilgili bakanlıklar ve kurumlardan bütün resmi evrakları almış bir ürün yetiştirmiş ve bunu satmış ve satmaya devam etmektedir. Bundan daha doğal ne olabilir. Söz konusu ürün yüksek verimli, ülkemiz şartlarına uygun bir ürün dür. Buyuk bir gurur, onurla, şerefle 24 saat çalışarak işimizi yapıyoruz. Ama görüyoruz ki bazıları rahatsız olmuş. Pazar paylarını kaybetme korkusuna kapılmışlar. İftira ve karalama kampanyası başlatmışlar. Çok önemli değil biz işimizi yapıyoruz, çiftçimizin, köylümüzün, dar geliriye bir şeyler yapmaya çalışan insanımız yanında oluyoruz, olmaya devam edeceğiz.
Klavye kahramanlarından olmadık, olmayacağız.
Gelin, görün, dokunun, kendiniz resim cekin öyle yazın diye çağrı yapıyoruz. Tamam gelelim yerinde görelim sonra yazalım diyen yok. Çünkü niyet başka. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz.
Ağacı, yeşili sevdiğini söyleyenlere ürettiğimiz yüzbinlere fidanla cevap veriyoruz. Tatbiki anlayabilene.

Saygılarımızla.
Sn.Altaycevizi ben size ne soruyorum siz neler yazıyorsunuz.Ben fidancı değilim olmaya da niyetim yok.Benim amacım eğer Allah nasip eder de arazi alabilirsem en uygun çeşidi burada yetiştirebilmek.

Ülkemizde yabancı çeşitlerin değil de yerli çeşitlerin satılmasını yetiştirilmesini bize ait verimli bir çeşidin olmasını en çok bizler isteriz.

Bu ülkede kim işini dürüstçe yapıyorsa Allah onların yolunu açık etsin.Kimseye karşı önyargımız yok.Siz üreticisiniz ve sattığınız ürünün çok iyi olduğunu söylüyorsanız sorulan sorulara da kızmadan alınmadan cevap vermelisiniz.

Sürekli gelip görün diyorsunuz, sn.orkide01 gelmiş görmüş onun yazdıklarına da cevap yazmamışsınız.

Benim yazdıklarımı tekrar okur cevap verirseniz sevinirim özellikle de altayceviz rumuzlu arkadaşla aranızda neler olduğuna...

ladikli Çevrimdışı   Başa Dön