View Single Post
Eski 24-05-2013, 12:55   #67
ladikli
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 24-08-2012
Şehir: SAMSUN
Mesajlar: 242
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Altaycevizi Mesajı Göster
Değerli forum üyeleri,

Ürünümüz hakkında forum da yazılan eleştirileri saygıyla karşılıyoruz.
İnanılmaz bir boyutta bilgi kirliliği vardır.4 yaşında 40 kg 8. yaşında 150 kg gibi abartılı, gerçekle, akılla bağdaşmayan bilgiler vardır. Bunları reddediyoruz.
Fidanımız verimli, bu işi profesyonel meyve fidancılığı yapmak isteyen
leri tatmin edecek değerlerde verim verecek potansiyele sahip tir. ****** toprak analizi, hava şartları, rakım, coğrafyanın lokal farklılıkları, sulanması, hastalıklarla mücadelesi ve gübrelenmesi önemlidir.

Ürünle ilgili teknik konular, analiz raporları ve diğer ticari sır detaylar zamanla internet sitemizde ve ilgili forumlarda paylaşılacaktır.

Saygılarımızla
Sn.Altaycevizi, tamam güzelde daha her şey netleşmeden sır detaylar açıklanmadan neden binlerce fidan sattınız? İnsanların çoğu nette yazılan gelir tablosundaki rakamlara, salkım saçak resimlere aldanarak fidan aldı.

Bunları yazanlara aldanmayın falan diyorsunuz o zaman niye bu zamana kadar müdahale etmediniz.Sizin birileriyle aranız bozulduktan sonra mı bunlar söyleniyor.

Altay ceviz ile aranızda yaşananları da lütfen tam olarak açıklayın.Bu cevizin mücidi denilen ahıskalı kişi de şu anda nerede?

O kadar soru soruyoruz cevap yerine oyalayıcı sözler.Bekleyin sabredin sırlar var, tescil alındıysa herşey açıklansın.Nedir bu gizem?

ladikli Çevrimdışı   Başa Dön