View Single Post
Eski 24-05-2013, 08:07   #614
gilan
Ağaç Dostu

gilan's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi BAYÇALI Mesajı Göster
gilan yaptığın arjmanlar çok güzel olmuş püf noktaları bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkürler kırmızı muzun saksısı üstte verdiğin fotodaki gibi birazdaha açık renkte olsaydı
belki daha farklı bir hava katmış olabilirdi ama böylede güzel tabi senin kadar bu işlerden anlamıyorum nacizane fikrimdi bol çiçekli günler
Teşekkürler sevgili BAYÇALI. Saksı renginin aranjmanlara ne kadar etki ettiğini ben de yeni yeni fark ediyorum. Ben bitkiler çeşitliyken saksılar sade olsun diyerekten saksılarımın hepsini aynı seriden almıştım. 3 farklı şekildeler ama hepsi aynı renk ve desende. Aslında şimdi düşünüyorum da rengarenk seramik saksılar da başka bir güzel olabilirdi. Ama seramik saksı fiyatları inanılmaz, tek kötü yanı o.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi abk Mesajı Göster
Harika aranjmanlar, bayıldım. Gilan ben de geçen hafta işyerimin bahçesinde iki büyük saksıya bir sürü çiçek ekmiştm. Seninkiler kadar olmasa da hiç de fena değillerdi. Pazartesi işe geldiğimde saksıların yarısı boşaltılmıştı. Biri sanki açıkbüfeden yemek seçer gibi beğendiği çiçekleri seçip köküyle çıkarıp götürmüş. Daha hafif olan küçük saksılardaki çiçekleri de saksılarıyla almış.
Çok kötü olmuş Şimdi o insan o çiçekleri bir yerleri güzelleştirmek için kullanacak sözde. Kendi içindeki kötülüğü gizlemesine yetecek mi acaba çiçekler...
Acaba diyorum yeniden bir şeyler dikip yanına da "Bitkiler ilaçlanmıştır. Zehirlidir, dokunmayınız." gibi bir yazı/tabela koysan?

gilan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön