Sevgili
Berçin hanım.. hoşgeldiniz, mutluluk verdiniz, uğradığınız için teşekkür ederim..
Sevgili
Cymbelina, teneke saksılarımın bir kısmı salça, bir kısmı da garnitürdü bir vakitler.. küçük boy olanlardan. Sardunyayı çok özel türlerden yetiştirmeyecekseniz eğer tohumdan üretmenizi pek tavsiye etmem, çok yavaş gelişiyor, bir türlü büyümüyor.. Boş konserve kaplarını giydirme yöntemini tavsiye ederim ama gerçekten çok zevkli..
Gecikmeden dolayı kusuruma bakmayınız
adneser bey, beğenirsiniz umarım bahçemin güncel halini.. saygılar, hürmetler..
Sevgili
gilan, bir sürü fotoğraf çekmiştim ama görüntü kalitesi pek iyi olmadığından bir çoğunu eklemedim. Duacınızım biliyor musunuz? Verdiğiniz fikirler ve desteğinizle açtınız ufkumu, sağ olun var olun.. Acem halısını çelik olarak göndermişti kıymetli bir üyemiz, sürünücü olduğunu bildiğimden bahçeye ekmiştim, geçtiğimiz kış fazla sert geçmediği için güzel büyüdü, serpildi, gelişti ve çiçeğini de gördüm çok şükür, yaz sonunda her ihtimale karşı saksıya da yedekleyip içeri alacağım, fosforlu çiçeklerini pek bir sevdim.. Armeria' yı ben de çok tuttum ve Zengarden'den dört kök daha aldım ama pişman oldum sonra Karşıyaka seralarında iki katı büyüklüğünde ki saksılarda daha uygun fiyata satılıyordu..

Hosta'ları öyle sevdim ki bir Hosta köşesi daha yapmaya karar verdim.. onunla da sizin sayenizde tanışmıştım, tekrar teşekkürler..
Ve sevgili
Esin, beğeni ve içten yorumun için teşekkür ederim arkadaşım, güzel gönlünden geçen tüm dileklerin senin için de gerçek olması temennisiyle..
Yan bahçemden genel görünüm..
Daha yakından bakalım mı?