Sevgili AngelsSour, bana nur filan indi de benim haberim mi yok?

Aynada kendime bakıyorum, hiç öyle nur inmiş birine benzetemedim kendimi

Tövbe estağfurullah, gerçi nurlanmış insan nasıl görünür onu da pek bilmem

Tırsmayın, lütfen ben hiç öyle önsezi filan sahibi değilimdir, aksine bazen gayet saf olabiliyorum, Dağçiçeğiciğim bunu çok iyi biliyor
Sevgili Angel, kısaca böyle desem

, sizin de Şirinler olayına girmenize çok sevindim, gerçekten, ve yumurtadan çıkan Şirinlerinizi de kıskandım her ikinizin de, itiraf edeyim. Bizde yok onlardan, çok isterdim olmasını ama. Çok eskiden ben kardeşime çocuk menüsü oyuncağı olarak almıştım ama boyca daha büyüklerdi ve kimbilir şimdi neredeler. Oyuncak sepeti - torbası- kovası artık her ne kullanıyor isek, onlar gerçek bir hazine minyatür bahçe çalışması için. Nedeni de, o torbaların dibinde mutlaka kırılmış, kopmuş da olsa pek çok oyuncağın küçük parçaları olur. Minik bir şemsiye, küçük bir koltuk (veya onun yerini tutacak birşeyler) vs. tekerlek filan da çıkar ama o işimize yaramayabilir, kırık bebek kolu bacağı da olmaz. (Şimdi böyle deyince Rango'nun akvaryumundaki bebek gövdesi geldi aklıma

).
Neyse, gerek Şirinlerin mantar evleri için gerekse kullanmayı düşündüğümüz diğer eşyalar için beyaz tutkal ve unu karıştırarak yapacağımız hamurdan istediğimiz herşeyi yapabiliriz, sonra boyarız. Veya Dağçiçeği'nin anlattığı hamur da olur, hatta o daha da pratiktir belki.