Sevgili Şafak, ve fagu03,
Kusura bakmayın bir daldık çok hızlı daldık,inanın kafamızı kaşımaya vaktimiz yok.
Salatalıklar muazzam bir hızla büyüdüler ve deyim yerindeyse arkanızı dönüyorsunuz tekrar büyüyorlar.
Topraklı tarımda yetiştiren komşumuz bu hafta 30 kg hasat yaptı, bizdende tam 1 ay önce ekti.
Biz ise 10 gündür, sırasıyla 44 kg, 85 kg, dün ise 140 kg, ürün hasat ettik, üstten gelenlere baktığımda ortalama olarak 2 günde bir 140-170 kg mal keseceğiz, ürünün cinsi daha öncede yazmıştım silör diye aldık, ancak dahada farklı bir cins adı ise (baby) bebek cinsi imiş, perakende olarak 2 tl'den satıyoruz, fiyatı asla kırmayacağız, düz ara 2 tl devam edeceğiz.
Marketlerde Antalya seralardan kg'ı 0,25 krş a alınan ve perakendesi 0,99 tl olan malla bizim mal arasında dağlar tepeler uçurumlar kadar fark var, lezzet mükemmel 10 metreden ısırdığınızda kokusunu duyuyorsunuz ve yerken kıtır kıtır bir ses veriyor.
Kıtır kıtır oluşunun sebebi 'Kalsiyum Nitrat' oranı ve kaliteli gübre kullanmam ****** oranıda önemli.
Lezzet konusu ise mikro elementlerde gizli, lezzeti tutturamayan arkadaşlar varsa her zaman yardımcı olmaya hazırım.
Neyse ürünü çok övdük biraz foto paylaşalım, fotoları 17,05,2013 tarihinde çekmiştim, şimdi yükleme fırsatı bulabildim, kusura bakmayın.
Saygılar....
|