View Single Post
Eski 22-05-2013, 20:05   #260
gokcegokce
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Sevgili Tika hoşgeldiniz, teşekkür ederim güzel yorumunuz için ben de sizin balkonunuza çok özeniyorum biliyorsunuz. Soğanlı bitkilerde ben de çok zorlandım Kars'tayken açıkçası. Ama Denizli'nin ikliminden dolayı herhalde fazla bir şey yapmama gerek kalmadı aslında. Lilyumlar sevgili Berçin Hanımın yavru soğanlarından mart gibi göndermişti sağolsun ve geldiğinde zaten filizlenmeye başlamışlar. Gala soğanını Bauhaus'dan almıştım, daha önce tatilde Baumax'tan aynı markanın soğanını almıştım Kars'ta filizlenmemişti mesela. Glayörler ve dahlialar Asya Lale'den bakalım çiçek açacaklar mı? Geçen sene dahlia çiçeklenmemişti hem Kars'ta hem de Denizli'de. Sayın Tura'nın tanıştırdığı sümbülteberi ise ilk defa yetiştiriyorum, diğer soğanlılara göre daha geç filizlendi. Her şeyde olduğu gibi bitki yetiştirme konusunda da deneme yanılma çok iyi bir yöntem bence. Akkız amcamın kent ormanı yürüyüşlerinde ona eşlik eder, burada beslendiği için evimizin yakınında kalıyor bazen de kentormanına geri dönüyor. Çok keyfine düşkün ve şirin bir kız o evimizin güzeli, özlenmez mi hiç. Bu arada Tika'nın başına gelenlere çok üzüldüm, nazar değmiş miniğe bununla geçmiş olsun. Sevgiler...

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön