View Single Post
Eski 22-05-2013, 17:05   #460
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sevgili Adem Keskin,
Umarım ileride daha büyük mekanlarda bitki yetiştirme sevdama devam edebilirim.Tika için de teşekkürler.

Teşekkür ederiz Sevgili ddmk.

Sevgili YeniGine,
Sardunyalara sprey hiç yapmadım.Düzenli sulamaya başladım.Toprağını yenilediklerime gübre ekledim.Toprağını değiştirmediklerimde ise üst yüzeye ince tabaka halinde gübre serptim.Sıvı besin de veriyorum.İşin en büyük sırrı,balkonun konumu bence.Sürekli güneş altındalar.Itır saksısını,aşkın gözyaşlarını ve mor telgrafı salon pencere camı dışına aldım.Buraya yalnızca sabah güneşi geliyor,bakalım gelişimleri nasıl olacak?
Yılan kaktüsümde tomurcuk göremedim,daha dikkatli bakayım.Yerini yadırgamış olabilir belki;ama güzel gelişiyor.Yavrular büyümeye başladı.
Kohleria için özel hiçbir şey yapmıyorum,iki saksı var.Biri çekilişte kazandığım,diğerini de azbitki.com sitesinin sahibi ve yazarı Erdal Yüksel'in verdiği çelikler.Gelişimleri devam ediyor,yaklaşık 1,5-2 aydır bendeler.

Sevgili Canan,
Tika için teşekkür ederim.Daha önce hiç bu kadar endişelendiğimi hatırlamıyorum.Sizin kaybınız için de çok üzgünüm. Kapı açıldığında artık hep tetikteyim;ama apartmanın içine fırlayan Tika'm 5 gündür apartmanın içine bile bakmıyor.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön