Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi idris şenol
vetman nerelerde şimdi ?fasulyenin nasıl kaynadığnımı düşünüyor,yoksa son hasattan toplanan çileklerle reçelmi yapıyor  )
|
Sayın İdris Şenol Bey Merhaba.
Çileklerimize o kadar talep var ki, bırakın reçel yapmayı kendimizin bile tüketmesine yetmiyor
Fasulyenin nasıl kaynadığını düşünmüyorum ama "bu çileklere ne yaparsam sıcağa daha fazla dayanır"ı çok düşündüm. ama bitkisel bir ürünle bunun çaresini buldum gibi. Görelim mevlam ne eyler. Ne eylerse güzel eyler..
Ayrıca çileklerin daha lezzetli olabilmesi için solucan gübresi kullanmamız gerektiğini düşündüm. Yakında solucan gübresi üretim tesisi kurarsak süpriz olmasın derim.
Selamlar... Saygılar...