View Single Post
Eski 22-05-2013, 14:06   #567
vetman996
Ağaç Dostu.
 
vetman996's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-08-2008
Şehir: Manisa-Salihli
Mesajlar: 772
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kiziltan Mesajı Göster
Sayin VETMAN
Merhaba
Calismalarinizi forumda ilgi ve saygiyla izledim. Taze yesillikler ( micro greens ) uretmek icin ve akilli saksida kavun uretmek icin denemelere 2 aya kadar baslayacagim, Iran dayim ve cok sicak bu nedenle ekipmani hazirlayayim, Sn kudret Bey`den besini gidip alayim 2 ay sonra denemeye baslarim. Basarirsam 1000 er m2 her ikisi icin dusunuyorum.
Sizin topraksiz cilek hakkinda samimiyetle paylasdiklariniz cok ilgimi cekdi. Bu uretime 300 m2 bir sera ile baslamak isterim. Seranin geri kalaninda bagimsiz sistemler ile taze yesillik ve kavun denemelerini yaparim. Baska forumlarda sizin fotograflariniz ile birlikte ROA kullandiginiz imalari ile karsilastim. Ben besin icin Kydret Bey`e gidip alacagim. Kafamda su soru var, siz ROA yi besin olarak mi kullaniyorsunuz yoksa ROA sivi gubre mi kullandiniz?
Lutfen cevap veriniz. Is icn Izmir ve Denizli`ye gidecegim 1 ay icerisinde, onceden arayip randevulasip gorusmek isterim. Mumkunse bie tel numarasi verirseniz cok memnun olurum.Yurtdisinda ise baslayip deyim yerindeyse " kafadan batmayayim" 54 yasinda, makinaciyim, bu yasta fazla kar pesinde degilim, zarar olmasin yeter diyorum.
Cevap ve tel no bekliyorum mahsuru yoksa, basarilarinizin devamimi dilerim, Allah yardimciniz olsun.
Forum icerisinde cevabinizi bulmak benim icin cok zor, biraz bilgisayar ve forum acemisiyim, uyelik adim KIZILTAN ozel mesaj atarsaniz kolay bulurum, email adresim travertinetr@yahoo.com. Hangisi sizin icin kolaysa.
Saygilarimla
Engin KIZILTAN
Sayın KIZILTAN Merhaba.

İş yoğunluğu nedeniyle yazamadım. Mehmet Fatih beyin size verdiği cevap yeterli olmuştur umarım. Seramıza her zaman bekleriz. Bildiğimiz bilgileri net bir şekilde sizinle paylaşacağımızdan emin olabilirsiniz. Önerim ilkönce 200-300 metrekarelik deneme serası yapıp işi iyice öğrendikten sonra seranızı büyütmeniz. Biz bu yolu izlemekteyiz ve oldukça da memnunuz.

Deneme seramız için Kudret Beyden satın aldığımız Sera Bekçisi acemiliğimizde çok işimize yaradı. Şuan için kullanmıyoruz. Sizin de acemiliğinizde çok işinize yarayacaktır. Kudret Beyden 1.500 tl. ödeyerek almıştık. Şimdi ikinci el olduğu için çok daha uygun fiyata verebiliriz.

Sayın KIZILTAN. Formdaki fotoğraf paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederiz. Çilek yetiştirmeye yeni başlayan dostlara çok yardımcı olacaktır.

Selamlar... Saygılar...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön