Merhaba Değerli Dostlar.
Yoğun geçen bir koşuşturmanın ardından tekrar sizlerle olabilmenin mutluluğunu yaşamakatayız.
Deneme seramızda her şey yolunda ve çilek hasadımız devam ediyor. Tek sorun sıcak nedeniyle çileklerin hemen tüketilmesi zorunluluğu. Çileklerin uzun süre dayanabilmesi için formülasyondaki Ca miktarını biraz yükseltmek gerektiğini bilyorum. Bunun başka bir çaresi olup olmadığını da merak ediyorum. Bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum.
Değerli dostlar. çileklerimizin lezzeti güzel ama daha güzel olabilmesi için solucan gübresi kullanmak gerektiğini düşünüyorum. Bizim büyükbaş çiftliğimizden çıkan gübreleri solucanlara yedirerek onların gübresini de çileklerde kullanmamızın akıllıca olacağını düşünüyorum. Bu konu ile de ilgili paylaşımlar bekliyorum.
Değerli dostlar arpa çimlendirme çalışmalarımız olumlu sonuç verdi. Konteyner içine raflar yaptık ve plastik kasalar içinde arpalarımızı ekip, sadece sulamayla yedi günün sonunda arpalarımızı hasat etmekteyiz. Bununla ilgili yeni başlık altında paylaşımlar sunacağım.
Selamlar... Saygılar...
|