Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek
Cymbelina abla sen neden biz uyuyunca geliyosun gece çok gülüp uykumuz kaçar diye mi?  Sahne müthiş nerden de aklına gelir ablacım böyle şeyler . Menekşelerin yapraklarına kıyması lazım cymbelina abla ozaman güzel açmazlar alttaki yaprakların zarardanbaşka bir işlevi yok ben her çiçek bitiminde budarım menekşelerimi
Mine çok dayanıklı bir çiçek yazın çok sıcağa kışın kara, dona dayanıklı ve tohumdan da rahatlıkla yetişiyor artı olarak çeliği arsız olup çabuk tutuyor
Yoğurt kovalarına istersen ince alüminyum folyo kapla görüntü konusunda sıkıntı çekiyorsan ama içindeki çiçek güzel olunca saksısı hiç te göze batmıyor  Menekşeleririn saksısı büyük evet küçük saksıda olsalar daha iyi ama zaten saksı problemi yaşıyorsun hiç elleme gayet güzel menekşelerin sadece dediğim gibi budamayı yap
Adam haketmiş sanki bi dal verse çiçeği aşıncak cimri şey! Yukkayı direk toprağa diksen de olur suda çimlendirsen de. Garanti olsun dersen suya koy çimlenince dikersin saksıya. Medeni cesaretini sevdim bende gençken yapardım ama yaşadığım çok fazla olumsuzluktan sonra ne kapı çalıp çiçek isteyebiliyorum ne yanına yanaşıp bir dal kırabiliyorum bu insanlar çok yıprattı beni 
|
ben o yapraklara nasıl kıyarımmm....

biraz öyle kalsın...
artık bende kapı çalmıyorum mucurda (kırşehirin ilçesi) bende olmayan çiçek kolay kolay başkasında bulunmaz...