View Single Post
Eski 21-05-2013, 23:34   #61
Cymbelina
Ağaç Dostu
 
Cymbelina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-03-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 1,403
Bak, bak hiç bahsetmediği çiçekleri varmış bu küçük hanımın, seni gidi seni)) O son resimdeki sarı çiçekli olan sedum - sukulent türü bir şey mi? Ben o familyaya aşina değilim de forumdan gördüğüm için o şekilde teşhis koydum. Sedum bir de tıpta kan tahlilinde vardı, onu da nerden hatırladıysam şimdi? Yok o sedim miydi? sedimantasyon filan vardı. Neyse, hatlar karışmasın.

Balkonda duvarlara ben de bir şey asamıyorum, çivi bile çakmadık, mecburi birkaç nokta hariç. Çivi çakma şansım olsa, duvarı küçük de olsa ben onu doldurmuştum şimdiye. Bizim balkonu görsen zaten, öyle saçma sapan ki, parmaklık yok, yerine güya sükseli gözüksün diye koyu renk cam var yarıya kadar. Ben de kaç gündür ona birşeyler bağlayıp saksı daha doğrusu küçük kaplara diktiklerimi asmayı planlıyorum, daha doğrusu hayalini kuruyorum. O da olmaz muhtemelen, olsa da çok çirkin durur.

Hurman ne vaziyette peki? Sen de kirli çıkısın, bak. Ben de ayırmıştım çekirdek ama ekmedim.

Muz kabuklarını güller için diye dediğini hatırlıyorum, kompost türü bir işlemden geçirip mi kullanacaksın? Aslında kompost yapabilirsin küçük bir köşede.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön