İnanamıyorum!!!! Başlığı görünce "hadi canım" dedim, yemin ederim. Ve de besmele çekerek tıkladım, doğru söylüyorum. Çok ama çok mutlu oldum

. Baskılarım işe yaradı.
Canım arkadaşım, sayfan hayırlı uğurlu olsun, iyi ki açtın. Hepsine maaşallah diyorum çiçeklerinin, beğen tuşuna basa basa geldim.
Ceylan sardunyan olduğunu bilmiyordum, belki de söyledin ben unuttum. Hepsini ama hepsini litfen ama litfen

görmek istiyoruz elindeki envanterin

. Artık yavaş yavaş eklersin. Yardımımıza pek ihtiyacın olacağını sanmıyorum çünkü çaktırmasan da aslında gayet tecrübeli ve bilgilisin. Mesela beni ona katlar, sekize böler, maffeder parça pinçik edersin çiçek yetiştirme konusunda

.
Bahçe başlığı da bekliyoruz senden.
Görüyorum ki Ranamiraç isimli hanımefendi hemen bana oralardan bir laflar etmiş

. Eee, ağzıyla itiraf da etmiş, evde ceylan besliyorum herkese tavsiye ederim, gübresi de şahane diye, şimdi ben mi suçlu oluyorum bunu dile getirince?

Bir de 50-60 metre, pardon santimetre imiş. Aman canım, herkesin evcil heyvanı kendine.
Şu an çok mutlu oldum, senin de sayfan var artık, hoppidi hoppidi zıplayasım var, sevinçten birilerine kürekle vurasım var
Dağçiçeğiciğim, yanlış hatırlamıyorsam sen de sukulent türleri de vardı. Kavanoz bahçe ve ayrıca minyatür bahçe de yapmalısın bence. Çok sevimli şeyler yapacağına inanıyorum, lütfen yap.
Yılbaşı çiçeği başlığında da okumuştum, bu mevsimde nasıl tomurcuk vermesini sağlıyorsunuz?