Dün sevgili Cemo'nun bahçe sayfasında Cumartesi günü Ereğli ziyaretimizi anlatmış ve fotoğraflar eklemiştim. Bugün de Ereğli gezimizin 2. Bahçesindeki misafirliğimzden bahsedeceğim.
Sevgili Alcen sana ve sevgili eşine çok teşekkür ediyoruz. Eşinin hastalık telaşı arasında bizlerle tüm gün ilgilenme inceliği gösterdiniz. Yüksel bey hastalığına rağmen bizlerle ilgilendi. Hele Ege Yüksel amcasının yanından omzundan hiç ayrılmadı. Eşinizde Ege ile çok ilgilendi sağolsun. Yüksel Bey'e bir torun gerekiyor artık
Sevgili Alcen bu sene bahçesi ile çok ilgilenemediğini söylesede bahçesi Ereğli'de adeta saklı bir cennet. Bahçeye ilk girişimizde hemen Erik ağacından erik yemeye başladım.
Bahçede sohbet çok güzeldi. Çekebildiğim kadar fotoğraf çektim. Birazdan eklemeye başlayacağım. Sevgili Alcen'e bahçesi yetmemiş sebze bahçesi için yan tarafta bir yer almış burada da sebzelerini yetiştirmeye başlamış.
Sevgili Alcen 5 sokak köpeğinede ev sahipliği yapıyor onlara bakıyor. Bu köpeklerden iki tanesi de bize ev sahipliği yaptı.
Hem sevgili Cemo'nun hemde Sevgili Alcen'in bahçesinde çok çeşit var. Sevgili Alcen'den de ganimetlerimizi alıp, hep birlikte Köseağzına gittik. Orada yemek yiyip sohbet ettik. Sevgili Cemo'nun bahçesinden de dönüşte ganimetlerimizi aldıktan sonra bize Ereğlinin içine kadar eşlik ederek yolcu ettiler.
Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizler gibi değerli dostlarımız olduğu için çok mutluyuz.
Sevgili Alcen'in bahçesinden fotoğraflara Ege ve Yüksel amcası ile başlayalım. Keyifli sohbetlerin yakalanmış bir anı ile devam edelim.