View Single Post
Eski 21-05-2013, 00:07   #5
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bay tömürcek Mesajı Göster
Azcıcık tuzlu mu ne Galiba ben çok fakirim Cymbelina ablanın dediği gibi fasfakirim
Fasfakir mi? Biri beni mi andı, ne? Alın, benden de o kadar. 7,5 TLyi duyunca ben de biraz pahalı buldum. Bu fakirlik laflarınızdan sonra da, şunu hatırladım (tıklayın), gece gece güldürdünüz ikiniz de beni, biz de çiçek uğruna bunlar gibi yaparmışız (ben Zeki Alasya gibi çarşaf giyip para vermeyenleri bebekle döverim).

Sevgili Kılıch, menekşelerin saksısı biraz daha farklı oluyor sanırım, Tömürcek ve menekşeci arkadaşlar daha iyi bilir, derinliği daha az olan saksıları öneriyorlar menekşe için. Ama ben o işaretli dalları koparmaya kıyamazdım, maaşallah hepsine.

Bir de sana önerim arada vaktin olduğunda elindeki çiçeklerle ilgili forumdaki bilgi başlıklarına göz at, daha önce yazılmış mesajlara bir göz gezdir. Bazılarında - örneğin menekşe- sayfa sayısı çok ama işte ara ara vakit buldukça bakarsın.

Küpe çiçeğim yok benim ama forumdaki arkadaşların bazı mesajlarında küpenin hassas bir çiçek olduğundan bahsediliyordu. Güneş ne kadar ister, rüzgarlı bir yere konabilir mi, vb gibi şeyler için o başlıktaki mesajları da oku istersen:

http://www.agaclar.net/forum/bahce-s...ileri/1545.htm

Yavaş yavaş öğrendikçe daha da ustalaşacağına inanıyorum ben.

Ben bir önceki sayfanı atlamışım bu arada, şimdi farkettim, ben de diyorum ne sıklameni, niye görmedim diye. Dur bir inceleyeyim ben de.

Şimdi alttaki mesajları tekrar okuyorum, siz mine çiçeği demişsiniz ben Küpenin linkini vermişim. Sadece fasfakir değil aynı zamanda yapyaşlı ve de yopyorgunum anlaşılan. O kadar ki gülen surat ifadelerim bile tükendi, ekleyemiyorum.

Neyse, ben en güzeli 2 bağlantı daha vereyim ana başlık olarak, altlarındaki alt başlıklardaki çiçekleri incelemen için:

Bahçe Süs Bitkileri - agaclar.net

Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) - agaclar.net

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön