Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği
Cymbelina sessiz ve derinden ilerlemeyi seviyor. Ne kirli çıkı ooooo 
Aynı ben gibi :P
|
Aaa, üstüme iyilik sağlık, kuru iftira

Hepi topu 3-5 tohumum var, her sene döndür döndür aynı çiçekleri ekiyorum

Tamam, tamam var işte biraz daha ama ağırlıklı olarak mevsimlikler var, kışın sardunyalarla idare ediyorum. O yüzden mevsimlik türleri kışın içeri alıp zorla yaşatma şeklinde denişik şeyler deniyorum

Çiçeksiz bitkilere birazcık uzağım şimdilik.
Ve evet, teknik bazı sebeplerden

istediğim sayıda çiçeğe ulaşamadım henüz ve istediğim balkona. Dağçiçeği ablanıza lütfen baskı yapın, benim dilimde tüy bitti, bir türlü açmıyor sayfa, halbuki hem balkonu hem de çiçekleri gayet güzel. Lütfen el birliğiyle bu konu için kendisine düzenli olarak mesaj filan atıp taciz edelim

. Ranamiraç, bu mesajı okursan bir gün, bu senin için de geçerli.
Sevgili Kılıch, yavru kumruna üzüldüm. Belki tekrar gelirler. Ama kalan yuvayı çok da bekletme, forumda okumuştum onların da (ya da güvercinlerin) bitleri oluyormuş, dikkat edin.
Evde tükettiğiniz salça kutusu, her tür boy peynir ve yoğurt kaplarını, pet su şişelerini biriktirirsen kısa sürede saksı sorununa çözüm bulabilirsin. Altlarını delip kullanırsın. Küçük boyları tohum çimlendirmek için, büyükleri de büyüyen filizleri şaşırtmak (aktarmak) için veya dikeceğin diğer çiçekler için kullanırsın. Annen izin verir sanırım. Saksıya bütçe ayırana kadar bunu deneyebilirsin. Ben hep böyle yapıyorum.