View Single Post
Eski 18-05-2013, 15:26   #171
MKurtoglu
Ağaç Dostu

MKurtoglu's Avatar

Giriş Tarihi: 31-05-2011
Uzun bir zamandan sonra tüm kaktüs ve sukulent sevdalı arkadaşlara merhaba...

Tembelliğe son vererek, fotograf makinası ile tüm ekipmanı çantaya doldurdum. Dün gece agaclar.net ardından Liliput Sera sitesine girdim. Karar vermem uzun sürmedi. Bugün Bursa'dan kalkıp Yalova'ya geldim. Çınarcık istikametinde ilerleyip, Koru ismindeki köyün içinden sola dönüp, Akköy yoluna girince sağ tarafta Zeytin Soskağı bulmak gerekiyor. Ben bir seferde bulamadım. Kubilay Beyi telefon ile iki defa yol tarifi için rahatsız ettik. Kendisi yola çıkarak yardımcı oldu.

Liliput serayı uzun uzun gezdim. Fotograf için izin alıp, seranın her köşesini özenle gezdim. Muhteşem emek harcanmış. Herbir saksıya Kubilay Bey'in eli değmiş. Anaçlar, bebekler, daha yeni çelik olanlar, oldukça kalabalık bir koloni güzelliklerini sunuyorlardı Ziyaretin fotoğraflarını sizlerle yakın zamanda paylaşacağım. Canlı sera gezmek fotoğraftan bakmak kadar zevk vermeyeceğini düşünüyorum.

Kubilay Bey'in sera yaşamına özendim. Tek teknoloji cep telefonu. Seranın ziyaretçilerinden genç kertenkele ile tanışma fırsatı da buldum. Balkonda oluşturduğum seranın yanında gerçek serayı kıyaslamak hata olur. Emek, sabır, özen hepsi bir arada olmalı. Allah sabır versin.

Dakikalar saatler yetmedi bu ziyaret için. Alışveriş tamamlandı. Ayrılık vakti geldiğinde eve döndüğümde neler yapacağımın planları sabırsızlandırdı. Çok özendim sanırım. Telefondan bu yazıyı yazmak bile heyecan verici.

En kısa zamanda fotoğrafları paylaşacağım. Şimdilik hoşçakalın.

MKurtoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön