Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Ahh, ah keşke öyle yapsanız. Ben artık davet etmekten yoruldum, ne bileyim belki de köy yeridir diye gelmek istemiyorlardır diye düşünmeye başladığımdan ısrarcı olmak istemiyorum.
Oysa yollarınıza gül döktüm belki de gelirsiniz diye .... dermişim.
|
Hiç olur mu öyle şey güler ablacığım ne demek köy yeri, bir çoğumuz ya köylü ya da toprağı seviyoruz, hem sonra biz köye gelmeyeceğiz ki, cennete geleceğiz, ve biliyorum ki, bu cennete gelmek için ve yollara dökülen güller için kurban olanlar bile vardır.
Şimdi bu mesajından sonra şeytan diyor kiii,
"Cennete yolculuk" diye aç bir başlık 136 000 üyeyi getir cennete gülerin nereye kaçacağını tahmin edene cumhur tonbanın çillisinin yumurtaları benden aha yazılı olarak taahhüt ettim.
Dur dahası var, cenette hepimize yer kalmayacağından ben yerimi leyleklerden önce ayırmıştım iki baca benim
Çadırlarıyla gelecek olanlar için süngerden de yumuşak olan 1 dönüm çim sağa emirlerine amadedir, (
Yalnız cimleri sulamayın ki, sabah kalkan ben altımımı ıslattım diye şüphede kalmasın) 
Bir kısmı güllü kameriya da sabaha kadar esanslar içinde göreceği rüyanın pahası biçilemez.
Ha bir de yukarıda tut ağacının altı var orayı erken davranan rezerve eder,
Oğuz abinin bağını unuttum ki, burayı da yılan severlere ayırabiliriz, sarmaş dolaş yatarlar.
Daha da olmazsa köyü bir iki geceliğine boşaltır pansiyon olarak veririz.
Ama sabahta ahhh ooov oram tutulmuş buram çok ağrıyor gibi şikayet istemiyorum,
Evet her şeye rahmen biz varız diyenler beğensin.