Sevgili Sevgi çok teşekkür ediyorum, evet çeliklere sevinirim inşallah Arena Park'ın oradan geçeceğin zaman haber ver buluşup görüşelim... Sağol.
Sayın hdoğan teşekkür ediyorum evet bugün fotoğraf çekerken kızınız geldi aklıma maşallah ona benim de komşularımda 3-4 yaşlarında bebişler var valla bugün şöyle bir baktım herşeyden bihaberler maşallah bence sizin kızınız özel. Allah'ım esirgesin.
Sayın mandalinleerik ara ara bina görevlisinin yardımları oluyor ya da ben ona yardım ediyorum mesela bugün bahçede otları yolmaya gitmiş ben de yoldum onunla. Artık kim kime yardım ediyor bilemiyorum.

Ve öyle burada benim de hakkım var deyip koparan yok Sayın Gürcan Keskin de yazmış rastgele bir koparış, tik gibi, alışkanlık gibi bir şey geçerken koparıyor 20 adım sonra atıveriyor.

Çelik alanlar da Sema birşey demez deyip geliyor koparıyor dikiyor ve gidiyor. Ben de üzülüyorum tabi. Neyse aman gölge etmesinler ben başka birşey istemiyorum zaten. Elimden geldiğince, kendimce seviyorum ve uğraşıyorum sonuçta.
Teşekkürler...