Sayın melih500, sayfanız hayırlı olsun diyeceğim ama epey geç bunu söylemek için. Çiçeklerinizin hepsine, o şirin Rapunzele

, çiçek sevginize maaşallah diyorum. Bu yaştaki gençlerin böyle güzel uğraşları olması son derece sevindirici

Sayfanızı baştan sona gezdim. Akvaryum aldınız mı, balıklarınız var mı? Eğer var ise, forumdan okudugum kadarıyla suyunu değiştirdiğinizde o eski suyu atmayın, içindekiler

doğal gübre oluyormuş. Hatta arkadaşım Dağçiçeği örneğin bunu çok iyi bilir

. Kendisi beni çok sever, ben de onu. Bir gün onlara oturmaya gittiğimde beni çok sevdiği ve bir çiçek olduğumu düşündüğü için (aslında gözünü çiçek bürüdüğü içün) o akvaryum suyundan bir tas tepemden aşağı dökmeye kalkmıştır

. Bu hareketi kendisini daha çok sevmeme neden olmuştur

.
Neyse, muhabbet kuşundan da bahsediyordunuz, aldınız mı bilemiyorum, onun da gübresini kullananlar var ama saksı yerine bahçedeki bitkiler tercih edilmeli bence onun için. Kedinizi aldınız mı? Onu da okudum, okumam mı?
Balkonunuzu da sevdim, ne güzel ferah ferah. Soğanlıların zamanı geçince hangi çiçeklere devam ediyorsunuz?
Kaldırımdaki kumdan alabildiniz sanırım, zafer sizin. Keşke bizim buralarda da böyle fırsatlar çıksa karşımıza, ben kumu inşaattan rica ettim de çok hoş bir deneyim olmuyor elbette. Ayrıca, onu eve taşıması bir dert, hele de ıslaksa.
Bu arada anneannenizin de balkonu ve sardunyaları çok güzeldi, bir de kırlangıç yuvanız. Gene geliyorlar mı? Ürkmüyorlar mı devamlı kullanılan bir balkon olduğu için?