Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği
Rica ederim çekirge
Bu Japonlar gerçekten çok tatlı konuşuyorlar
Bu bitki ile ilgili bilgi arayışına devam o halde. Hala çözemedik. Eşsiz japoncam yetmedi ne yazık ki.
Benim çanta çiçeğim o kadar güzel oldu ki ilk kez bu yıl tanıştım ama her zaman balkonumda görmek isteyeceğim çiçekler arasında . İnşallah mevsimlik değildir.çelikle üretilmediğini , tohumla üretilebildiğini ama bunun da zor olduğunu okudum. Doğru olmadığını umuyorum.
|
Iıı şeyy

Ablacım kesin konuşmak istemem ama hanım çantası tek yıllık

Neden diye sorarsan orta okula giderken ben bunun hastasıydım e köydeki çiçekçi de ucuz ucuz getirince çokça alıyordum hanım çantalarımı ama yaz sonu göçüyorlardı. Tohum yapıyor evet ama incecik toz gibi onları da ekip çıkarttıramamıştım
Hani kesin bişey değil dağçiçeği ablam bu belki benim başarısızlığımdır belki de çok yıllık bir bitkidir ama aldıklarımın sonu hep aynı oldu.

Bir de ufak bir tavsiye; ben alırken çiçekçi abla bana hep şey derdi, hanım çantalarını diğer çiçeklerle sıkış tepiş yan yana koyma, yaprakları başka şeylerle temas etmesin derdi, galiba ozaman yaprakları bozuluyormuş nekadar doğru bilemiyorum ama paylaşmak istedim ablacım