Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi h_dogan
Maşallah hepsi çok güzeller. Yalnız fidelere kıyamayıp hepsini dikmişsiniz gibi geliyor. Patlıcanlar, biberler, domatesler ve kabaklar tabi mısırlar var bir de. Sık olmuşlar. Biberleri şişeye dikiş şekli çok hoş olmuş ama o şişeye fazla gelirler. Bari süs biberi olaydılar.
En çok da kabakların yeri dar Sn. akçabardak onlar geniş bir yere almanızı öneririm yoksa meyve alamazsınız.
Bol hasatlar.
|
Sayın h_doğan beğendiğiniz için çok teşekkür ederim. Maalesef fidelerin hepsini dikemedim, hala açıkta kalan tohum ve fidelerim var ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim, deli gönlüm hepsinden azar azar olsun diyor ama, evdeki hesap çarşıda uymuyor ne yazık ki.
Şişedeki biberlerim olur mu olmaz mı bilemem ama, bir gün yürüyüş yaparken bir bahçede görmüştüm, üzerlerinde epey biberleri vardı, ondan heveslendim, sadece deneme amaçlı yaptım.
Kabaklarıma gelince, gerekirse bir tek kök bırakırım, yerleri çok dar çok haklısınız ama yapacak bir şey yok şimdilik.
Açıkta kalan zavallılarım
