View Single Post
Eski 13-05-2013, 00:30   #3613
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi altay ceviz Mesajı Göster
Alıntı:
Sayın lilium bana başta dedinizki kızmak yok üslup bozmak yok görüyorumki siz üslubunuzu bozdunuz saygı çerçevesinde bu forumda sizleri bilgilendirmek amaçlı üye oldum ama görüyorumki üslüblar bozulmaya başladı onun için ben fazla polemiğe girmek istemiyorum.
Sayın altay ceviz, kızmak yok dediğim doğru fakat sorulanlara cevap alınamıyorsa nasıl konuşacağız.

Buyrun konuşalım, ama net cevap ver.

1- 4 yaşında 25 kilogram ceviz diyorsunuz bu yeşil kabuklu mu 25 kilogram yeşil kabuksuz kuru ceviz mi 25 kilogram?

2-
Alıntı:
ÜRETİM BAHÇELERİMİZİ DİLEDİĞİNİZ ZAMAN CEVİZ FİDANLARIMIZI VE YETİŞKİN 3-4-5-6 yaşındaki AĞAÇLARIMIZI GÖREBİLİRSİNİZ.
5-6 yaşındaki ağaçları görebilisiniz diyen sizsiniz ve bunun cevabını da siz vereceksiniz.
5-6 yaşında ağaçların videolarını niye koymuyorsunuz? ve bu 5-6 yaşındaki ağaçlardan mutlaka ürün alıyorsunuzdur geçen yıl ne kadar ürün aldınız? 70 mi 80 kilogram mı? Yoksa daha mı fazla.
Sitenizde kilogramları yazan sizsiniz 5-6 yaşında ağacınız da var(sa) bunu söylemelisiniz, söylemiyorsanız buna ben nasıl inanacağım orada yazmanın hiçbir anlamı yok.

Alıntı:
Baştada söylediğim gibi tescili alınmadığı için bir çok şeyi buradan açıklayamıyorum
Yahu bu sorduklarımın tescille ne ilgisi var ?

Alıntı:
sizlere sadece şunu söylemek istiyorum siz görmek istemesenizde ALTAY diye bir ceviz var tescilinden sonra tekrar tekrar görüşeceğiz inşallah.
Siz gözlerinizi kapatın bu cevizi görmemezlikten gelmeye devam edin
Biz görmek istiyoruz ve soruyoruz bakınız burada 5-1 de ne demişim "Cins olarak verimli ve kendi kendini dozlayan bir çeşit olduğu belli bunu görebiliyorum."

Görmüşüm ve yazmışım,

Ama siz sorulanlara cevap vermeyip siz görmek istemiyorsunuz diye bizi suçluyorsunuz,
Yazdıklarınızı göremedik ya da cevap alamadık, görmeden görmemezlik nasıl oluyor, yani şimdi görmediğimizi aaa evet gördük mü diyelim?

Bir soru daha sorayım boşuna soruyorum ya cevap vermeyeceksiniz nasıl olsa.

Tescil almadığınız bir cinsin satışını nasıl yapabiliyorsunuz ne diye yapıyorsunuz? Tabi ki, altay cevizi diye, peki tescil alamassanız şimdiye kadar sattığınız fidanlar ne olacak? Alan kişiler kandırılmış aldatılmış olmuyorlar mı?

Ürününüze madem bu kadar güveniyorsunuz neden satış için acele ediyor tescili beklemiyorsunuz?

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön