View Single Post
Eski 12-05-2013, 23:17   #626
darkside
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 12-05-2013
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki Mesajı Göster
Merhaba darkside,

Aslında bu sorduğun sorulara forumun kurulduğu bugünden şu ana dek yıllardır verilmiş birçok değerli cevap var, hatta bonsai yapmak için değişik yöntemler izleyen arkadaşlarımızın açtığı kendi başlıklarında bu tür sorularına cevap niteliği taşıyan bilgileri de paylaşmışlar.

Tek yapman gereken öncelikle bonsai bölümündeki bilgi ve deneyim içeren başlıklarda sadece birazcık gezinmek ve araştırmak, sorularının cevaplarından çok daha fazlasını bulacağına emin olabilirsin.

Aksi halde senin bu sorularını dediğin şekilde ayrıntılı açıklamak onlarca sayfa tutar.

Önce bir ucundan başlayalım araştırıp öğrenmeye, takıldığın yerlerde veya kafanın karıştığı noktada yine sorularını sormaya devam et, seve seve yardımcı oluruz
hocam yorumunuz için teşekkür ederim ancak karar veremediğim şey tohumla mı fidanla mı yoksa hazırmı sizce başlangıçta hangisiyle başlanmalıdır bunu cevaplarsanız en azından arama bölümümü biraz kısaltmış olurum.

darkside Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön