View Single Post
Eski 12-05-2013, 23:13   #625
Sakaki
Ağaç Dostu

Sakaki's Avatar

Giriş Tarihi: 06-06-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi darkside Mesajı Göster
arkadaşlar merhaba ben istanbul üsküdarda oturuyorum lise 1 öğrencisiyim bonsai yetiştirmek istiyorum aslen bursa inegöl lüyüm köyümüzde bir çok çeşit ağaç var bonsai ye nasıl başlamamı önerirsiniz tohum lamı hazır alarak mı yoksa fidanla mı fidanla olursa nasıl yaparım detaylı anlatırmısınız veya link verirmisiniz ayrıca benim aklımda erguvan var yetiştirmek pahalı mıdır yani tel gübre falan filan öğrenci adamız sonuçta son olarak günde kaç saat bakım yapmam gerekir bunun gibi sorularımı yanıtlarsınız sevinirim
Merhaba darkside,

Aslında bu sorduğun sorulara forumun kurulduğu bugünden şu ana dek yıllardır verilmiş birçok değerli cevap var, hatta bonsai yapmak için değişik yöntemler izleyen arkadaşlarımızın açtığı kendi başlıklarında bu tür sorularına cevap niteliği taşıyan bilgileri de paylaşmışlar.

Tek yapman gereken öncelikle bonsai bölümündeki bilgi ve deneyim içeren başlıklarda sadece birazcık gezinmek ve araştırmak, sorularının cevaplarından çok daha fazlasını bulacağına emin olabilirsin.

Aksi halde senin bu sorularını dediğin şekilde ayrıntılı açıklamak onlarca sayfa tutar.

Önce bir ucundan başlayalım araştırıp öğrenmeye, takıldığın yerlerde veya kafanın karıştığı noktada yine sorularını sormaya devam et, seve seve yardımcı oluruz

Sakaki Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön