Ablacım bunu hemen araştırıcam forumdan ve rhepsag67 ve jimini ikilisini en kısa zamanda tanımam gerekli madem bizim takımdan tanışmamak olmaz bir tane daha ablam olmuş olur eğer gelirseniz tabi ki mevlüte rhepsag abla da davetli
Ben ilk kez burada bir çiçekçide gördüm sene kaç tam hatırlayamıcam ablacım ananemler yeni ev yapmıştı ben de ananeme ev hediyesi olarak canlı çiçek alayım dedim (nedense heryere giderken canlı çiçek götürürüm hediye olarak

) baktım ki gloksinya diye birşey var çok hoşuma gitti ama 7.5 tl demişti ozamanın parasıyla baya bi paraydı (babannemin demesiyle ozaman baya bi paraydı iki öküz parası

) yine maddi sıkıntımdan alamamıştım sonra forumdan tanıdım tam olarak bu çiçeği ve aşık oldum geçen de çiçekçimde görünce mutluluktan uçtum ama sonuç yine hüsran haha
Ablacım demek yakın olsaydık benim tavuklarımı, ördeklerimi, yumurtalarımı satmam okadar da zor olmayacakmış bazen çok nazlanıyor millet, yumurtalar tamamen organik ve çok lezzetli.
Ortancalarım klasik pembe geçen sene birini sirkeyle kırmızı yapmaya çalıştım ama olmadı sirkenin ekisiyle coştu da coştu yaprakları dalları çiçeğini de diğerinden güzel açtı ama renk yine pembe bu sene de bu saçı kıbrısı deniyeyim bakalım belki mavi ortancam olar
Kılıç ta başlardan alınmış olabilir blacım ama tanıdıkça alındığının yersiz olduğunu anlar mesel benim hiç itirazım yok sözlerine yani bit kadar dediysen bit kadarız cymbelina abla sirke kadar dersen evet sirke kadarız. Ve mesaj yazarken gömleğimin en üst düğmesini ilikleyip sandalyede oturuşumu düzelttim
Ablacım madem cezerye mezerye sevmiyosun ve ev baklavası istiyosun ben şu kenara sakladığım cevherlerden birini daha söyleyeyim acayip baklava yaparım evet ciddiyim hamurundan tutun da açması, döşemesi, kesmesi, şerbeti herşeyi bana ait süper baklava yaparım istediğiniz bu olsun ve pişirmesi de öyle davulda falan değil tuğla ekmek fırınında lezzeti bakımından fırın çok başka masraf ta hiç mi hiç olmaz un tarladan, ceviz tarladan, yoğurt ineklerden, yumurta tavuklardan e daha ne bir tek yapması kalıyor