Tömürcekciğim hemen bodoslama konuya dalıyorum ablacığım:
1. Saçıkıbrıs denen olayı forumdaki mesajlardan okumanı tavsiye ederim ki başlığın bağlantısı verilmiş.
2. Bu gizemli maddeyi

Rhepsag67 bulmuş ve yazmıştı bir ara, bu arada onunla da tanışman gerekli bence, hani bir Jimini var demiştik ya, onun sahibi ve bizim takımın güzide üyelerindendir.
3. Mevlüte onu da davet edebilir miyiz?
4. Paslı çiviyi saksılara gömme olayı sık duyduğumuz bir uygulama ancak pas, demir oksit yani demirin oksitlenmiş hali. Demir sülfat ile aynı şey değil, o bakımdan demir sülfat bulamaz isek, yerine demir oksit olur mu bilmiyorum. Belki olur, belki olmuyordur, forumdan ve netten araştırmak lazım.
5. Bardak menekşeyi ben de ilk kez forumda gördüm ve de vuruldum. İnşallah bir gün istediğimiz çiçeği istediğimiz an alabilecek kadar paramız olur, kendimi şu an biraz Küçük Emrah gibi hissettim ama bizim bir bardak menekşemiz bile yok, biliyor musuuun? diyesim geldi

İstersen forumda Alışveriş başlığı altında Arıyorum diye bir alt başlık var, oraya bir mesaj bırak ücretsiz aradığın çiçekleri, şansına belki birilerinde vardır.
6. Yakın olsaydık bence birçoğumuz senden yumurta alırdık, çiftlik tavuğu da değil seninkiler, süperdir sizin yumurtalar.
7. Unutmadan, ortancaların ne renk? Onların rengi bu demir ilavesi filan ile değiştirilebiliyormuş diye duymuştum. Demir takviyesi ile mavi oluyordu sanırım, sen gene de bir araştır.
Bir de son sözüm Kılıç isimli bit kadar bir çocuk dolaşıyor buralarda

Demişki ben bit kadar değilim. Siz çocuksunuz, her ikiniz de, biz öyle diyorsak öyledir, büyüğe karşı gelinmez. Biz size büyüdüğünüzde "Tamam, büyüdünüz" deriz. Karşımızda ayak ayak üstüne atmayın mesajları filan yazarken

(bacak bacak üstüne değil, ayak ayak üstüne).
Görüyorum ki menüye yeni şeyler eklenmiş, ve fekat ben cezerye ve de o cevizli sucuk, pestil türü şeyleri sevmiyorum, bize diyorum hani annen filan ev baklavası açar mı kine acaba? Yuh yani, ne masraflı çıktık biz de

Bu gidişle sizin evi tamtakır edebiliriz. Şaka şaka ama dut ikram edersen hayır demeyiz.