Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HakanG
Sayın İsmail Karagülle,
Ben bir üniversite öğrencisiyim ve aynen sizin yaptığınızı yapmak; bir çiftlikte hayatıma devam etmek, gerektiği kadar üretmek istiyorum... Bu ister 'Permakültür' adı altında ister 'doğal hayat' adı altında olsun, köy gibisi yok değil mi? 
|
Ben İstanbul'da doğdum .Ve hep orada yaşadım. 50 yaşımdan sonra sürekli köy yaşamı hayali kurdum . Bu hayallerim şehir hayatının bizi esir almasından dolayı sürekli ertelendi. Kent hayatı sürekli bir takım engeller çıkardı. Nihayet 62 yaşımda köy hayatını yaşamaya başlayabildim .
Daha çok yeniyim . Ama burada çok mutluyum . Kenti hiç ama hiç özlemiyorum. Kente gitmeyi düşündüğümde , düşüncesi bile beni strese sokmaya yetiyor.
Kentte sıvı yağdan başka bir şey kullanamazken ,şimdi tereyağında yumurta yiyorum . Hem de ne tereyağ halis tereyağ ve gerçek köy yumurtası .
Şimdi artık marketten alınan yumurtayı yiyemiyorum .Yıllarca nasıl yemişiz diye şaşıyorum .Bu sadece bir tanesi .
Gece bülbül sesi dinliyorum . Hiçbir müziğe değişmem.
Hayat gerçekten çok kısa , bu kısacık hayatı boşuna kentte heba etmenin hiçbir anlamı yokmuş. Boşuna yılları heba etmişiz.