View Single Post
Eski 12-05-2013, 17:01   #72
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu

İsmail Karagülle's Avatar

Giriş Tarihi: 30-03-2009
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi HakanG Mesajı Göster
Sayın İsmail Karagülle,
Ben bir üniversite öğrencisiyim ve aynen sizin yaptığınızı yapmak; bir çiftlikte hayatıma devam etmek, gerektiği kadar üretmek istiyorum... Bu ister 'Permakültür' adı altında ister 'doğal hayat' adı altında olsun, köy gibisi yok değil mi?

Ben İstanbul'da doğdum .Ve hep orada yaşadım. 50 yaşımdan sonra sürekli köy yaşamı hayali kurdum . Bu hayallerim şehir hayatının bizi esir almasından dolayı sürekli ertelendi. Kent hayatı sürekli bir takım engeller çıkardı. Nihayet 62 yaşımda köy hayatını yaşamaya başlayabildim .

Daha çok yeniyim . Ama burada çok mutluyum . Kenti hiç ama hiç özlemiyorum. Kente gitmeyi düşündüğümde , düşüncesi bile beni strese sokmaya yetiyor.

Kentte sıvı yağdan başka bir şey kullanamazken ,şimdi tereyağında yumurta yiyorum . Hem de ne tereyağ halis tereyağ ve gerçek köy yumurtası .
Şimdi artık marketten alınan yumurtayı yiyemiyorum .Yıllarca nasıl yemişiz diye şaşıyorum .Bu sadece bir tanesi .

Gece bülbül sesi dinliyorum . Hiçbir müziğe değişmem.

Hayat gerçekten çok kısa , bu kısacık hayatı boşuna kentte heba etmenin hiçbir anlamı yokmuş. Boşuna yılları heba etmişiz.

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön