View Single Post
Eski 12-05-2013, 01:54   #11
Lilium
Ağaç Dostu

Lilium's Avatar

Giriş Tarihi: 01-05-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi altay ceviz Mesajı Göster
Merhaba ben burada kilo ile alakalı ne yazsam siz ikna olmayacak görünüyorsunuz
Bakın kızmaya başladınız, baştada dediğim gibi kızmadan sakin sakin konuşalım konuştuklarımızdan da hem siz hem türkiye kazansın dedim, Şu 4 cü yıl 25 kilograma cevap veremiyorsunuz şu 25 kilogramda bir anlaşalım daha 8 ci 9 zuncu 20 yaşında ne vereceğini de konuşacağız. Bir şey yazıyor ve sitenize koyuyorsanız bunun cevabını vermek gerekir diye düşünüyorum.
Bakınız burada ne diyor 4 cü yıl 25 kg. bende soruyorum bu 25 kilogram yeşil kabuklu mu? yoksa bizim bildiğimiz yeşil kabuksuz kurumuş ceviz kilogramı olarak 25 kilomu?

Sizin 25 kilogramınız hangisi? önce bir cevap verin, ikna olup olamayacağımızı sonra konuşalım.

Alıntı:
fidanlığın adresini veriyorum sivrihisar badat köyü buyrun gelin üzerindeki meyveleri sayın kaç kilo geleceğine siz karar verin umuyorumki siz bu işin uzmanısınız meyve sayısından kilosunu çıkaracaksınız
Gerçekten akıllı adamsın, bize deliler gibi ceviz saydıracaksın ama 25 kilogramın yeşil kabuklumu değilmi soruma cevap vermiyeceksin.

Haa merak etmeyin onları sayan delilerin var olduğunu da unutmayın.

Alıntı:
biz kanunsuz hiç bir iş yapmıyoruz
devletimize vergimizi veriyoruz fidan üretici belgemiz var kayıt sertifikamız var
Fidan üreticisi belgeniz olması vergi vermeniz söylemlerinizinle ne ilgisi var? hiç bir ilgisi yok. O başka bir şey.
Bakınız ne diyorsunuz.

Alıntı:
ÜRETİM BAHÇELERİMİZİ DİLEDİĞİNİZ ZAMAN CEVİZ FİDANLARIMIZI VE YETİŞKİN 3-4-5-6 yaşındaki AĞAÇLARIMIZI GÖREBİLİRSİNİZ.
Evet bizde onu soruyoruz, hadi üç yaşındakileri bırak 4-5-6 yaşındaki ağaçları görelim, verimlerini görelim neden göremiyoruz? Onları görmekte noter izinli mi?

Nedenini ben söyleyeyim mi, bırakın altı yaşını sizin türkiye de beş yaşında ağacınız bile yok, siz bu milleti koyun ya da sağmal inek mi zannediyorsunuz.
25 tl den fidan satacaksınız 3 yıl vuracaksın vurgunu ondan sonra ara bul mehmet ağa.

Hadi kardeşim başka kapıya.

Lilium Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön