View Single Post
Eski 11-05-2013, 22:40   #859
bay tömürcek
Ağaç Dostu

bay tömürcek's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dağçiçeği Mesajı Göster
Tömürcekcim benim bardak menekşem bir uyudu hala uyanmadı.arada bakıyorum yumrusu sağlam ama yeni yeni bir hareketlilik var gibi bakalım hayırlısı. Senin çiçekçidekilerde muhteşemmiş. En kısa zamanda bu bütçe olayına çözüm bulmalıyız artık kardeşim. nasıl yapmalı bilmiyorum o kadar düşüncemiz vardı ama gerçekleştiremedik.
Cymbelina ahh bacım bak çocuk çiçek alamamış. İçim gitti olacak iş mi ?
Tömürcek kardeşim Allah tüm istediğin çiçeklere kavuşmayı bol bol çiçeklerini görmeni nasip etsin ne diyeyim.
Ablacım inşallah çıkar bende çok hevesliyim şu bardak menekşeye yahu öyle böyle değil çiçekçiden çıkamadım 1 saat ama elimi cebime atdım malesef Hiç olmazsa 1 tanecik alacak 5 liram olsaydı şu kırmızı beyaz katlısından almak isterdim Ek iş yapıyorum hani tavuklarım var ya yumurtacı geliyor köye yumurta satıyorum ona cuma günleri ama o da ancak bana yetiyor çiçek almak için çok fazla fedakarlık etmem gerekiyor harçlıklarımdan Yani bir çözüm bulmalıyız ama iyi getirisi olan bir çözüm olmalı bu yoksa daha çok eli boş çıkarız çiçekçilerden Amiiiin ablacım bu duan bütün hepimiz için geçerli çok acı verici bir durum inan ki bu beğenipte o çiçeği alamamak

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön