Bence bu kadar acımasız eleştiriler yapmamak gerek. Burda üretici ürününü satarken iddialı konuştuğu gibi ürününe garanti de veriyor. Bununla kalmayıp gelin tesislerimi görün diyor. Olmaz diye birşey yok, fotoğraflar, videoları inceledim. Ürün gayet başarılı çalışıyor. Meyvelerini de eylül ayında videolarla fotoğraflarla desteklerse o zamanda sonucu görürürüz. Bu arada 2 fidan sipariş verdim, ürünler geldi aras kargo ürünleri harap bir şekilde bana teslim etti. Ankara - Elazığ arasında bu kadar kötü bir kargo taşımacılığı olamaz. ALTAY cevizden Orhan Bey'e durumu ilettiğimde hiç tereddütsüz ürünleri tekrar gönderdi, yarın elime ulaşacak. Ben kendisine buradan teşekkür ediyorum. Cevizleri de yarın hemen ekeceğim. Sonuçları buradan fotoğraflayarak paylaşacağım. İnşallah cevizler tutar. Uyum sağlar.
Tekrar belirtmekte fayda var, acımasız yorumlar görüyorum. Bu işin elbetteki ticari yönü var ama ben ürünüme güveniyorum diyen biri de var. Bende 2 fidan aldım ekeceğim, neticeyi gördükten sonra aklıma yatarsa 200 kök sipariş vereceğim. Sizlerde gidip yerinde görebilir **** ürünü benim gibi sipariş edip bölgenizde deneyebilirsiniz.
Herkese selamlar.
|