Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine
Sayın hdoğan evet gördüm; demek ki ilaç çok iyi gelmiş maşallah. Darısı başıma inşallah ben ikinciye ilaçladım biliyorsunuz ama sanki ilerleme yok gibime de geliyor ya da gözüm alıştı. Ama yine de çiçeklenmesi hoşuma gitti. Geçen sene değil çiçek yaprak bile yoktu üzerlerinde.
Sayın hdoğan maşallah sizin de bitkileriniz çokmuş. Çok da güzel gidiyorlar. Fotoğraflara bakarken benim daha zinnialar fide (Zinnialardan uç almışsınızdır mutlaka), kadifeler fide diye düşünürken sevgili yağmur da deyivermiş ben fasulyeyi yeni ektim siz çapalıyorsunuz. Maşallah bitkileriniz koşuyor, ellerinize yüreğinize sağlık.
|
%100 bitiremezsiniz küllemeyi zaten eğer azalıyorsa doğru yoldasınız demektir Sn. YeniGine. Bodur güller sanki biraz daha hassas gibime geliyor bir de beyaz güller.
Zinnialardan uç almıyorum, hiç de aklıma gelmemişti doğrusu ama benim zinnialar zaten bodur değil o yüzden almayacağım. Gerçek yerine aldıktan sonra çok güzel yayılıyor, bir lahana kadar yer kaplıyor kocaman da çiçek açıyor. Takasta paylaşmıştım eğer alan olmuşsa görecektir ne kadar büyük açtığını.
Kadifeleri fide olarak almıştım 2 adet şimdi bayağı büyüdüler bodur değiller onlar da.

Ben kocaman olan çiçekleri daha çok seviyorum. Tabi bu durum ağaçlar için de geçerli.
Sağlıcakla kalın.