Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi alibaba9
Merhaba,
Büyük bir özenle tüm gelişimleri fotoğraflamaya çalışıp paylaştığım bakon projemde artık forum tarafında paylaşım yapmaktan cidden soğudum.
Sebebi ise;
Sayın Malina'nın belirttiği ''üyelerimizin bahçelerini, balkonlarını, orada yetiştirdikleri bitkileri tanıtmaları, deneyimlerini ve yaptıklarını, okuyanlara yararlı olacak biçimde paylaşmaları için açılmıştır.'' kuralının işlememesi ve işletilmemesidir.
Onca süre uğraşıp gönderideki fotoları isim isim yazıp tecrübeleri paylaşmaktansa çoğu başlıkta geyik muhabbeti dönüyor. Bazı arkadaşlarında sürekli aktif başlık kalmak için birbirine bu tür gönderiler yaptığını düşünüyorum.
Çoğu aktif denebilecek topiklere baktığımda içerik olarak yok denecek kadar az şeyler var maalesef.
Emek verip gönderi hazırlıyoruz, ertesi gün ikinci sayfaya düşmüşüz.. yeni gelenler ise sadece muhabbet...
Bu böyle hanımların kabul günü formatında devam edecekse faydalanamadığım sürece ben bırakıyorum, sağlıcakla...
|
Sn. alibaba9 bence düşünceniz yanlış. Ben Sn. Asilem'e katılıyorum. Sadece birilerinin beğenmesi için bir şey yapmayın. Kendi sayfanız sonuçta bir günlük ya da yıllık gibi düşünün. Düşünün ki pc'niz çöktü ve size çok gerekli bilgilerinizi kaybettiniz. Ama sizin sayfanız var nasıl olsa bahçe ya da balkonunuzla ilgili bilgileriniz siz istemeseniz de otomatikmen yedeklenmiş oluyor.
10 yıllık resimlerimi kaybeden biri olarak fikrinizi değiştireceğinizi umuyorum. Siz sadece üye olanların beğenip beğenmemesine bakmayın üye olmayanlar da bu forumdan faydalanıyorlar. Güzel paylaşımar yapacağınızı umarak bu konuyla ilgili bir daha cevap yazmayacağımı belirtmek isterim.
Sağlıcakla kalın.