Ben de bu gün dolaşamadığım bahçelere vakit ayırmak istedim ve bahçenizi şöyle bir dolaştım.
Offf ki off, yapılacak ne kadar çok iş varmış. Bir an kendi bahçemdeki ilk uğraşlarım aklıma geldi. Geceli gündüzlü uğraşmış, şunu mu yapsam, bunu böyle mi dikmem gerekir, hangi bitkileri edinmeliyim diye deliler gibi koşuşturmuştum.
Bizim de bahçemiz eğilimliydi, düz alan elde etmek için belediyeden kepçe kiralayıp, çok yap-boz oynamıştık.
İstekli olduktan ve bunu başaracağım dedikten sonra mutlaka çok güzel şeyler meydana getireceksiniz sayın perimar. Bunu şimdiden başarmışsınız siz. Ve inanın bahçenizin her köşesinde parmaklarınızın izini gördükçe mutluluğunuz daha da artıyor. Bunu ben başardım diyerek, daha da çok şeyler yapmak istiyorsunuz. Sakın bu şevkinizi-sevginizi kaybetmeyin. Daha çok yeni ve işin başındasınız. agaclar.net gibi çok güzel imkânlar sunan bir de siteniz var, inanıyorum ki her şey yerli yerine oturduğunda, balkonunuzda veya bahçenizin bir köşesinde keyifle çayınızı-kahvenizi yudumlarken kendinizle gurur duyacaksınız.
Bu o kadar güzel bir histir ki, anlatılması zor.
Yeriniz, yurdumuzun en güzel bölgesi içinde. Yeşili bol, doğal güzellikleri çok, havası güzel... herşeyi ile nadide.
Eğer bu yöreyi dolaşamadan-görmeden bu dünyadan göçersem çok üzülürüm.
Nedense Karadeniz yöresini hiç dolaşamadım, fırsatım olmadı. Aklımda hep o güzelim yaylalar, uçsuz bucaksız, bulutlar altındaki yeşil tepeler, şırıl şırıl sular akan vadiler var.
Heyyyy, agaclar.net gezi grubu, ne zaman Karadeniz turu tertipliyoruz?.... dermişim.
Sayın perimar, bütün bu güzelliklerin içinde sağlıkla ve huzurla çok güzel günler geçirmenizi dilerim.