Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı
Sayın meraklı amatör;
Yaşadığınız olay hoş değil, haklısınız.
Ancak, fide işinde Zengarden başka bir firma ile ortak çalışıyor, tohum sadece Zengarden'in.
Size özelden Zengarden sahibi Serhan beyin telefonunu yazıyorum, durumu kendisine anlatın.
Bu gibi konularda çok duyarlı ve ayrıca nazik bir insan.
Kendisi çok yoğun olduğunda telefonuna bakamayabiliyor, siz ısrarla tekrar arayın açacaktır.
|
İyi niyetiniz ve yardımcı olma çabanız için teşekkür ederim Adalet Hn. Fide işinde ortak olması Serhan beyin parayı tek başına tahsil etmesine veya sıteyi kurup yönetmesine engel olan bir durum değil. Fideyi gönderememesi bir noktaya kadar bağışlanabilir ama önümde havale ekranı açık, şimdi gönderiyorum ifadesi hele 2 kere aramaya rağmen gönderilmemesi hiçbir iyi niyetle ve duyarlı birisinin yöneteceği bir organizasyonla bağdaşmıyor. Kendi param için dileniyor durumuna düşmek hoş bir durum değil ayrıca beyefendi ile uygar bir iletişim kurabilecek morale hiç sahip değilim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi umurtuncer
Sayın meraklı amatör;
işini severek yapan hele bazı yorumlardaki gibi dolandırıcılık yaparak para hesabı yapacak bir firma değildir gibi geliyor bana. Sizin yaşadığınız sıkıntı mevcut durum ile internet sitelerinin birbirini tutmaması gibi geliyor. Bunu da cidden amatörlüklerine verin bence.
|
Sn umurtuncer;
Mevcut durum ile internet sitesinin durumunun tutmaması 1-2 gün bilemediniz 5-6 gün olur. 4 nisanda satışa çıkarıp elinde mal olmadığını 30 nisanda fark edip satıştan malı çekmek amatörlükle açıklanabilecek bir durum değil. Burada esas sorun 2 kere istenmesine rağmen parayı iade etmekten imtina etmeleri.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mmanager
...Ama art niyetli olduklarını düşünmüyorum belki de tedarik süresi gecikmiştir nasıl olsa gelecektir diye sizden siparişi alıp o andaki müşteriyi kaçırmamak mantığıyla gecikme de olunca gönderememişlerdir.
|
gecikme olsa 4 nisanda satışa çıkardıkları malı 6-7 nisanda satıştan çekip stok bekleniyor derlerdi Sn mmanager. 30 nisana kadar satışta tutmazlardı.
Sonuç olarak adam öldürmedilerya ne olcak 3-5 kuruş para almışlar, üzerine yatmışlar alt tarafı, diyerek kendi açımdan bu başlıkta noktalıyorum. Ama hakkımı aramaya devam edeceğim. Paranın üzerine yatmanın herzaman kazandırmayacağını göstereceğim. Tüketici hakem heyeti için kaymakamlığa gidebilme imkanım yok, internet üzerinden başvurmak içinse e-devlet şifresi veya mobil imza gerekiyormuş. Bir e-devlet şifresi ile işe başlayalım bakalım.