Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kasved
Ben bu forumun kamuya açık paylaşımı içeren bir platform olarak üşünüyordum ama uyarınızla sadece ziraat mühendislerininin fikir yürütebileceğini, üreticilere yazışmanın kapalı olduğunu yazınız sayenizde öğrendim, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Buyrun alan ve yorum sizin hayırlı olsun, ben hizmet alamadığım ilçe ziraat müdürlüğünden belki arkadaşımız yön ve yol gösteren yazınız sayesinde gerekli hizmet ve desteği alır.
|
Sayın Kasved, kesinlikle yanlış anlamışsınız söylediklerimi. Lütfen tekrar okuyun. Öncelikle ÖZÜR DİLİYORUM sizden. Özür dilememin sebebi, hata yaptığım için falan değil. Sadece sizin bu önemli forumdan uzaklaşmanızı engellemek için, çünkü oldukça alıngan davranmışsınız ama ben yine üzerime düşeni yapıp sizden ÖZÜR diliyorum. Bu önemli platformdan kimsenin küserek uzaklaşmasına neden olmak istemem. Üstelik sizin daha önceki fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi de okumuştum ve inanın size teşekkür mesajı bile yollamak üzereydim. Önemli tecrübelerinizi paylaşmışsınız. benim kastettiğim siz değildiniz. Yazıyı tekrar okursanız hak vereceksiniz. Saygılarımı sunuyorum.