View Single Post
Eski 07-05-2013, 20:28   #232
gizsu
Ağaç Dostu

gizsu's Avatar

Giriş Tarihi: 16-05-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gülsu Mesajı Göster
Sevgili gizsu merhaba
Suklulent ve kaktüsüm yok dediniz ama maşallah şimdiden yok yok olmuş. Size bir paket yapıp göndereyim dedim. Bu gidişle sanırım siz bana göndermek zorunda kalacaksınız. Bende bu kadar çeşit ne gezer. Balkonunuza baştan sona baktım. Eğer istersen birkaç çeşit suklulent belki olur yanında kalançolardan da gönderirim. Adresinizi özelime yazınız. O kadar paylaşımcı bir ruhunuz var ki size kıyamadım. Haberiniz olsun frezyalarda ve pasifolara gözüm kaldı. Birkaç suklulen daha var onları daha sonra söylerim. Sağlıcakla kalın. Tebrik ediyorum. Bütün çiçeklerin muhteşem.
Yorumlariniz ve vakit ayirip baktiginiz icin cok tesekkurederim gercekten paylasmayi cok severim bende bir tane olani verir birdaha bulmaya calisirim ama.... kotuler bende kalsin
elimdekileri nasil toparladim bir bilseniz gulermi aglarmisiniz bilmem cok emek harcadim sokak sokak gezdim benimkiler cok kucuk daha ama Allah benim karsima istediklerimi cikardi istediklerim var tabi ama zaten bu sevgininde sonu yok sanirim katkisi olan guzel gonullu tum dostlara tesekkurederim paylasmak cok guzel ..Bu arada pasiflora altin cilek vs tohumu yollayabilirim frezyada ama renkliler icin biraz beklememiz gerekecek cogalmalari icin sonra zevkle

gizsu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön