View Single Post
Eski 07-05-2013, 07:59   #3541
altay ceviz
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 07-05-2013
Şehir: Ankara
Mesajlar: 30
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Video fotoğraflardan hazırlanmış bir video, ne nedir tam olarak bilinmemekle beraber bu fotoğraflar beni ikna edemedi.

Bu kadar verimli bir cinse bu türkiye uyuyor demek ki.

Bu ceviz ustatları proförlerimiz nerededir? niye çıkıp da iki cümle etmezler? böyle bir cinse sahip çıkmazlarda elin ırklarını lanse ederler anlamış değilim, anlamak için sanırım bekleyeceğiz.

Fidan satışı da yapabildiklerine göre tescil işlemleri bitmiş olmalı, tescil edilmişse bazı şeyler niye gizleniyor o zaman.

Örneğin: Benim elimde böyle bir şey olsa ben göğsümü gere gere fotoğraflar çeker göğsümü gere gere ağacın önünde videolar çeker söyleşi yapar bu cinsi tanıtmaktan gurur duyarım.

Sitelerine baktım beni ikna edecek bir şeyler aradım bulamadım bazı fotoğraflar buldum, ve demişler ki, üç yaşına kadar cevizleri koparıyoruz, tamam doğru olabilir, peki kardeşim üç yaşındaki ağaçların önünde resim çektirmeye zamanın varda verime yatmış ağaçların önünde resim çektirmeye zamanın mı yok diye sormazlar mı.

Eklenti 397351

Eklenti 397370

Bununda mı meyvalarını kopardınız en az beş yaşında.
Maşallah dallar meyvadan kırılıyor, Söylemlerine göre 100 kilo ceviz olması lazım.

Eklenti 397371

Bazı arkadaşlarımız var bu gibi şeylere çabuk ulaşıyorlar, Onlardan haber bekliyorum, Bizler de bir şeyler öğreniriz.
Merhaba ilk evvela şunu aydınlatmak isterim ALTAY CEVİZ tohumdan üretilen bir türdür tescili için işlemler devam etmektedir malum tescil işlemi bir kaç yıl sürüyor o yüzden tescillenmemiş olduğu için ne ile aşılandığı gibi konular hakkında henüz bilgi veremiyoruz sitede çok değişik yorumlar gördüm sizleri aydınlatmak adına siteye üye oldum daha doğrusu biraz bilgi kirliliği mevcut mesela bazıları bu fotoğraflar photo shop mu demiş kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil ayrıca arkadaşımız demişki göğsümü gere gere video ve fotoğraf çektik facebook saymaızda yayınladık yayınlamayada devam edeceğiz Bu ceviz Türkiyede 2007 yılından beri denenmekte olup olumlu sonuçlar alınmıştır Diğer sitelerdede çeşitli yorumlar yapılmakta ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar.Bu ülke için birileri bir proje geliştirmiş sahip çıkma adına yapılan bir şey yok ama söz konusu eleştiri ise vay vay .Her neyse biz oralarda takılı değiliz bu fidan Türkiye şartlarına uygun olup örnekleri mevcut diyoruzki gelip yerinde görün sonra yorum yapın bu fotoğraflardaki videolardaki görüntüleri göremezseniz o zaman photo shop dersiniz İlan verip herkesi davet etmemize rağmen sayılı kişiler gelip incelemekte inceleyen herkesin ilk sözü gerçekmiş sizi tebrik ederiz Eğer admin ler müsade ederse buradada çektiğim her görüntüyü sizinle paylaşabilir konu hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim Hepinize saygılarımı sunuyorum ALTAY CEVİZ

altay ceviz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön