View Single Post
Eski 07-05-2013, 04:49   #419
Tika
Ağaç Dostu

Tika's Avatar

Giriş Tarihi: 22-09-2008
Sevgili Sudenur,
Kızınızın nihayet istediği kedisine kavuşmasına sevindim. Hayvan sevgisiyle büyüyen çocuklar çok sağlıklı kişilikler geliştiriyorlar.Sağlıcakla büyüsün Boncuk'unuz. Şanslı da,bahçede oynayabilir.Büyüdüğünde tasma takabilirsiniz,üzerlerine kedinin isminin ve sahibinin telefon-adresinin yazıldığı künyeler var ve 6.-7. aylarda da kısırlaştırırsanız,çok sakin mutlu bir kedi olarak yaşamına devam eder. Dişi mi,erkek mi?

Bahçe bitkileriniz güzel görünüyorlar.Sukulent aranjmanınız da güzel olmuş.Ortancalarınız umarım açarlar,geçen yıl benimkileri açtıramamıştım;ama hata bendeydi.Benim bahçem olmadığı için,zavallıcaklar zaten saksıda duruyorlar.Bu yıl kış boyu açıkta durdu,üşüdü,sonbaharda budamıştım.Çiçek tomurcukları yapmış,ne renk açacakları hakkında fikrim yok,umarım açarlar.Geçen yıl aldığımda tomurcuğu vardı;ama yerini yadırgadı açmadı.Benim de uygun yerim olmadığından güneşte duruyordu.Bu yıl en gölge olan kısma yerleştirdim.

Sardunyalarınız nerede? Fotoğraflarını göremedim,kışın mutlaka ev içine almalısınız Ankara'da,kapalı bir balkon varsa oraya,arada da havalandırırsanız mutlu olurlar.Annem hep bu şekilde yapıyor.İlkbaharda bahçeye,sonbahar sonunda kapalı balkona alıyor.

Sevgiler

Düzenleyen Tika : 07-05-2013 saat 08:31
Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön