View Single Post
Eski 05-05-2013, 23:18   #54
mumunal
Ağaçsever
 
mumunal's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2009
Şehir: izmir
Mesajlar: 70
.

Name:  12.jpg
Views: 2214
Size:  48.0 KB
Aşağıdaki resimler başarısızlıkla sonuçlanan çalışmalardan.

Name:  13.jpg
Views: 2222
Size:  43.4 KB
Yumurta, yumurta ve toprak kullanarak denedim. Mayalık almak uğraştırdığı için sallama çayın malzemesini kullandım bu defa.

Name:  14.jpg
Views: 2388
Size:  47.5 KB
Oldu mu? olmadı mı? deme şansınız yok. Daha ikinci gün bu koku nereden geliyor dediğimde benim çalışmanın bozulduğu hiç aklıma gelmemişti. Her şey ortada, maalesef çok kötü kokuyor.

Name:  15.jpg
Views: 3544
Size:  32.1 KB
Sonuç; sanırım bu başlık altında konu ile ilgili bir çalışmanın sonucu aktarılmıştı. Bu sonuca ben de katılıyorum; karıncaların yuvalarından çıkardığı toprakla yapılan yoğurt en lezizi. Sonraki sıra, karınca yumurtasıyla yapılan yoğurtta. Daha sonra harnup ile yapılan yoğurt sıralamada yerini aldı. İlk ikisi ile yapılan yoğurdu tadanlar beğendi. Harnup ile mayalanan ikinci yoğurtta bile yoğurtta olmaması gereken aromalar mevcuttu, eşim dışında kimseye tattırmadım, ikimizde beğenmedik. En lezzetli olmasına rağmen zorluk derecesi en yüksek toprakla olan yoğurt; 3-4 defa denedim, yukarıdaki sonuncusuydu. Hepsi bozuldu.
Yukarıdaki iştah kapatıcı resimleri özellikle aktardım, bu başlığı okuyupta denemek isteyenlerin nelerle karşılaşabileceklerini bilmelerini istedim. Denemek isteyenlere başarılar.

mumunal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön