.
Aşağıdaki resimler başarısızlıkla sonuçlanan çalışmalardan.
Yumurta, yumurta ve toprak kullanarak denedim. Mayalık almak uğraştırdığı için sallama çayın malzemesini kullandım bu defa.
Oldu mu? olmadı mı? deme şansınız yok. Daha ikinci gün bu koku nereden geliyor dediğimde benim çalışmanın bozulduğu hiç aklıma gelmemişti. Her şey ortada, maalesef çok kötü kokuyor.
Sonuç; sanırım bu başlık altında konu ile ilgili bir çalışmanın sonucu aktarılmıştı. Bu sonuca ben de katılıyorum; karıncaların yuvalarından çıkardığı toprakla yapılan yoğurt en lezizi. Sonraki sıra, karınca yumurtasıyla yapılan yoğurtta. Daha sonra harnup ile yapılan yoğurt sıralamada yerini aldı. İlk ikisi ile yapılan yoğurdu tadanlar beğendi. Harnup ile mayalanan ikinci yoğurtta bile yoğurtta olmaması gereken aromalar mevcuttu, eşim dışında kimseye tattırmadım, ikimizde beğenmedik. En lezzetli olmasına rağmen zorluk derecesi en yüksek toprakla olan yoğurt; 3-4 defa denedim, yukarıdaki sonuncusuydu. Hepsi bozuldu.
Yukarıdaki iştah kapatıcı resimleri özellikle aktardım, bu başlığı okuyupta denemek isteyenlerin nelerle karşılaşabileceklerini bilmelerini istedim. Denemek isteyenlere başarılar.