Şu an cam olayını tamamen kaldırdım aslında. Boydan boya açık 2 balkonumda. Diğer küçük balkon bina arasında olduğu için hava akımı çok iyi gibi geliyor bana aslında. Bazı mevsimlikler koptu bile rüzgardan. İki numaralı acer ordaydı zararlı bulaştığında... sonrasında ilaçlayınca bu balkona aldım. Burda biraz iç tarafta kalıyorlar ******. Sadece ön taraftaki saksılarda hava akımı iyi oluyor.

Düzenleme tarafına biraz daha kafa yormam gerekecek sanırım.. teşekkürler, iyi ki varsınız.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sakaki
Sn alibaba9,
Diğer Acer başlığınızdaki mesajınızı ve sorunu da okudum az önce. Dediğim gibi size tourkana'nın tavsiye vermesi daha uygun olur ama bence bu sorunlarınızın ana sebebi balkonunuzdaki hava akımının yetersiz olması. Benim de birçok adayım balkonda ama sanırım sizin balkonun sadece tek cephesi açık ve camla kapalı durumda bir kısmı (?) ki bu da sorunların ana sebebi.
Bunlar çözülemeyecek sorunlar değil elbette ancak bu koşullar altında baş gösterebilecek bir de "kabuklu bit" belası var ki o en fenası.
Bu durumda ya balkonunuzun koşullarına uygun aday seçmek ya da balkonunuz için acilen bir önlem almanız gerek.
En kısa zamanda sorunlarınızı çözmeniz dileğimle.
|