Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi smnunal
Size gelen bitkilerin içerisinde idi gayet sağlıklı gelişme göstermiş. İster saksıda ister toprakta güneş alan bir yerde yetiştirebilirsiniz. Saksıda kalmasını isterseniz saksısını büyütmeniz gerekecek daha iyi kök yapması için sıcak ve soğuktan etkilenmez seneye mayıs ayında çok güzel çiçeklerini açacaktır.
İlave bilgi asma çubuklarının olduğu saksının toprağı çok ıslak görünüyor saksıyı yarıya kadar toprak içine koyarsanız hem daha az sularsınız hemde bitkiler daha güzel gelişip hava şartlarından fazla etkilenmezler.
|
Haklısınız fotoğrafı çekmeden önce Black Strong %1,5 azot , %1 fosfor , % 3,9 potasyum ve % 18 humik asit içeren ürünle sulama yapmıştım.
Sizin dediğinizi yapmaya çalışayım. Toprağa alabileceğim bir yerim var meyve ağaçlarının orada biraz gölge kalabilir bir sıkıntı olmaz ise saksıyı burada yarısına kadar toprağa gömebilirim.